Home » » Ο συστημικός Σταύρος Θεοδωράκης

Ο συστημικός Σταύρος Θεοδωράκης

Written By Tyler Durden on Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 | 8:33 π.μ.

- Με τις ευχές του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη κατεβαίνει ο Θεοδωράκης
- Καμία σοβαρή τοποθέτηση παρά μόνο αερολογίες
- Όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά όταν πρόκειται για ψήφους των χυσαυγιτών εκεί γλύφουν..
 
marioneta theodorakis

Δείτε τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ και με τον Σαμαρά, είμαι έτοιμος να συνεργαστώ και με τον Τσίπρα στη βάση ενός σχεδίου για τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το Ποτάμι».

Σχόλιο: Είναι γνωστό ότι μπήκες στην πολιτική για να αντικαταστήσεις το ΠΑΣΟΚ

Για τις επικρίσεις που δέχεται «Το Ποτάμι», είπε: «Ένα κόμμα 3 μηνών έχει αρχές αλλά δεν έχει επεξεργασμένες απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Βγήκαμε όμως και πήραμε αμέσως θέσεις για τα θέματα που έχουν προκύψει αυτό το τρίμηνο. Για το θέμα του αιγιαλού, για το θέμα με τις τράπεζες και κάναμε πρώτοι προτάσεις για το Σύνταγμα όταν η Ν.Δ. μιλούσε ακόμη για Γερουσία. Τα πράγματα που ξέρει κάποιος για ένα κόμμα στην Ελλάδα, ξέρει τα ίδια για Το Ποτάμι. Ο κόσμος με ξέρει, ξέρει τις αρχές μου, ξέρει σε ποιο στρατόπεδο ήμουν στη δημοσιογραφία, στο στρατόπεδο της συναίνεσης για τη χώρα, της συνεργασίας. Η χώρα πρέπει να συννενοηθεί. Ο εμφύλιος δεν θα οδηγήσει πουθενά, δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε με το παλιό πολιτικό δυναμικό. Σημασία έχει να θέτεις συγκεκριμένα πράγματα για τη χώρα, συγκεκριμένα πράγματα για τους ανθρώπους. Έχω μεγαλύτερες φιλοδοξίες από το να γίνω ο Βενιζέλος του Σαμαρά. Μπαίνεις στην πολιτική γιατί νιώθεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα. Ο καθένας μια δική του ιστορία συνωμοσίας, δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη δημοτικότητά μου και υψηλούς τόνους απέναντι σε όλους, γιατί ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος, στις πλατείες ο κόσμος ζητάει αίμα. Εγώ από την πρώτη στιγμή δεν βγήκα με αυτό το πρόσωπο, γιατί δεν προέχει να κερδίσω πέντε ψήφους παραπάνω αλλά να βρούμε μία γλώσσα συνεννόησης. Το μέλλον θέλει συνεργασίες».

Σχόλιο: Αερολογίες, Μπουρδολογίες, Γενικότητες κι από ουσία τίποτα

Απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν για έλλειψη θέσεων, είπε πως όλες θα δοθούν πριν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. «Ο Σαμαράς έγινε Πρωθυπουργός με τα Ζάππεια, ο Παπανδρέου έγινε με το λεφτά υπάρχουν και ο Τσίπρας θέλει να γίνει πρωθυπουργός με τη δήλωση θα σκίσω το μνημόνιο και θα είναι μέρα μεσημέρι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο: Ρε φίλε σοβαρά; Θα σε ψηφίσει πρώτα ο ελληνικός λαός και μετά θα μας πεις ποιος είσαι; Δηλαδή με τι μέτρα θα σε κρίνει ο ελληνικός λαός άμα δε μας πεις τι θα κάνεις; Πώς θα κρίνουμε αν είσαι πετυχημένος ή αποτυχημένος;

«Το μνημόνιο δε σκίζεται. Είναι μια σειρά από νόμοι», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Σχόλιο: Σκίζεται αν έχεις εναλλακτική ουσιαστική πρόταση... Αλλά εσύ δεν έχεις... Όπως και κανένα άλλο κόμμα

Κληθείς να σχολιάσει τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα τηλεοπτικά πάνελ, είπε πως «τη βρώμα, το λάθος ή τη βια δεν την κρύβεις από τους τηλεθεατές».

Σχόλιο: 1.) Τη Χρυσή Αυγή την κρύβουν τα κανάλια και 2.) Εσένα που σε παίζουν συνέχεια σπαταλάς τον τηλεοπτικό χρόνο χωρίς να λες τίποτα

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο επίμαχο σποτ της «πρώτης φοράς», τονίζοντας ότι υπάρχουν και πολλά θετικά σχόλια, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες για την αντιγραφή, είπε με χιούμορ πως «εγώ ζήτησα βοήθεια από τον Ομπάμα και μου είπε ότι μόνο ένα σποτάκι μπορεί να μου στείλει».

Συμπέρασμα: Ως συστημικός και προασπίζων τα συμφέροντα των αφεντικών του αποφεύγει να απαντήσει στην ουσία: 1.) Τι μας έφερε ως εδώ, 2.) Τι άλλαξε από αυτά που μας έφεραν εδώ; 3.) Τι από αυτά θα αλλάξει ο Θεοδωράκης; Απάντηση: 0 εις το πηλίκον

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Betshop Bonus

Callbet

Callbet